KM Living Logo
  1. Hem
  2. Totalrenovering

Totalrenovering i Stockholm

Totalrenoveringar kan innebära många komplicerade moment. Oavsett om det är din villa eller lägenhet som behöver renoveras så har KM Living Construction alla förutsättningar att erbjuda dig bästa möjliga resultat.

Vi kommer finnas där för dig från starten ända till slutförandet. Du får en totalentreprenad där vår projektledare ansvarar för hela renovationen och är din enda kontaktperson under hela processen.

Det gör att du sparar tid och kan känna en trygghet över att allt funkar på det sätt just du vill.

Vi är med dig från planeringsstadiet till slutförandet av renoveringen och ansvarar för hela renoveringen

Vi är med dig från planeringsstadiet till slutförandet av renoveringen och ansvarar för hela renoveringen, så du behöver aldrig slösa tid på att kontakta andra hantverkare och designers.

KM Living Construction jobbar hårt på att du ska få bästa möjliga slutresultat och ett jobb är aldrig klart förrän du är nöjd.

Boka gratis offertbesök
totalrenovering i Stockholm

Nöjda kunder

Renovering av 3 sovrum

KM Living Contruction är ett mycket bra bolag. De höll utlovad tid perfekt. De kom med många egna bra förslag på arbetet. Prisnivån var också bra, framförallt att de höll sig till vad vi kom överäns om i offerten. KM Living Construction AB rekommenderas starkt.

Sara & Magnus
Renovering

Vi har anlitat Mohamad och KM Living Construction vid ett flertal tillfällen när vi renoverat. De har utfört såväl badrumsrenoveringar, kök, golv, målning, snickeri m.m. Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet och det är alltid lätt och trevligt att ha med dem att göra. De är otroligt serviceminded och försöker alltid tillgodose kundens önskemål till 100 procent. Att de är en firma som gör "allt" är också ett stort plus. Nu ska vi byta fönster och höja taket i vårt hus och även den typen av arbete utför de. Vi vill varmt rekommendera km living till fler!

Rebecka och Johan
Totalrenovering badrum 5m2

Mycket nöjd, höll tiden, höll priset och var lätta att ha att göra med. Några få misstag begicks under resans gång, men rättades till direkt de upptäcktes. Kan verkligen rekommendera Mohamed och KM Living.

Oscar
Badrumsrenovering

KM Living Construction AB renoverade mitt 80-talsbadrum nyligen. Förtjänstfulla insatser måste jag säga. Allt sköttes perfekt, alla tider hölls, all information lämnades i god tid, de höll rent och snyggt under hela byggtiden och slutresultatet kunde inte ha blivit bättre. Jag har rekommenderat dem till min brf (som också har inspekterat jobbet och är väldigt nöjda) och till vänner och grannar som ska renovera och om jag själv behöver ytterligare hjälp kommer jag definitivt att kontakta dem igen.

Britt Dahlin

Snabba offertförfrågningar
med snabba svar

Vi tar hand om helheten rörmokare, elektriker, plattsättare, snickare, målare och golvläggare

Boka gratis offertbesök