Totalrenovering i Stockholm

Totalrenoveringar kan innebära många komplicerade moment. Oavsett om det är din villa eller lägenhet som behöver renoveras så har KM Living Construction alla förutsättningar att erbjuda dig bästa möjliga resultat.

Vi kommer finnas där för dig från starten ända till slutförandet. Du får en totalentreprenad där vår projektledare ansvarar för hela renovationen och är din enda kontaktperson under hela processen.
Det gör att du sparar tid och kan känna en trygghet över att allt funkar på det sätt just du vill.

Vi är med dig från planeringsstadiet till slutförandet av renoveringen och ansvarar för hela renoveringen

Vi är med dig från planeringsstadiet till slutförandet av renoveringen och ansvarar för hela renoveringen, så du behöver aldrig slösa tid på att kontakta andra hantverkare och designers.
KM Living Construction jobbar hårt på att du ska få bästa möjliga slutresultat och ett jobb är aldrig klart förrän du är nöjd.

Boka gratis offertbesök
totalrenovering i Stockholm

Få en kostnadsfri offert

Vi satsar alltid på kvalité och 100% kundnöjdhet.

För att kunna lämna en specificerad offert kommer vi gärna hem till er för att göra en noggrann bedömning på plats och lämna råd på hur vi kan hjälpa er för att uppnå er renoveringsdröm!
Fyll i kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi er inom 1-2 arbetsdagar.

Kvalitet, trygghet och kundnöjdhet!
Hundratals nöjda kunder 🥳

Sandra

KM Living genomförde en totalrenovering av vårt hus med ett väldigt bra resultat. Samtliga badrum, kök, golv. De höll budget, arbetade effektivt och gav alltid ett professionellt bemötande. Jag kan varmt rekommendera KM Living och kommer anlita dem igen.

Frida Pettersson

Vi ha anlitat KM Living Construction AB för två totalrenoveringar av lägenheter (kök, badrum och ytskikt) och har varit lika nöjd båda gångerna. Mohamed och hans team är kunniga och professionella och arbetar alltid tills man som kund är helt nöjd. De är noga med kommunikationen under resans gång för att undvika missförstånd. De är flexibla och anstränger sig alltid det där lilla extra. 'Vi fixar det - inga problem!' är ett ständigt återkommande svar i kommunikationen med Mohamed. De är noggranna och uppfinningsrika i sitt arbete och försöker alltid lösa saker, i möjligaste mån, efter önskemål även om det ibland kan innebära merarbete. Resultatet av deras arbete blir jättefint och det märks att det är kunniga yrkesmän som utfört jobbet. Vi tvekar aldrig att höra av oss till KM Living när vi behöver hjälp av hantverkare och vi rekommenderar dem alltid så fort vi hör att någon letar efter bra hantverkare.

Sara & Magnus

KM Living Contruction är ett mycket bra bolag. De höll utlovad tid perfekt. De kom med många egna bra förslag på arbetet. Prisnivån var också bra, framförallt att de höll sig till vad vi kom överäns om i offerten. KM Living Construction AB rekommenderas starkt.

Rebecka och Johan på Lidingö

Vi har anlitat Mohamad och KM Living Construction vid ett flertal tillfällen när vi renoverat. De har utfört såväl badrumsrenoveringar, kök, golv, målning, snickeri m.m. Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet och det är alltid lätt och trevligt att ha med dem att göra. De är otroligt service minded och försöker alltid tillgodose kundens önskemål till 100 procent. Att de är en firma som gör 'allt' är också ett stort plus. Nu ska vi byta fönster och höja taket i vårt hus och även den typen av arbete utför de. Vi vill varmt rekommendera km living till fler!

Snabba offertförfrågningar
med snabba svar

Vi tar hand om helheten rörmokare, elektriker, plattsättare, snickare, målare och golvläggare

Boka gratis offertbesök