Tillbyggnad i Stockholm

Du kanske kÀnner för att göra förÀndringar i ditt hus eller din lÀgenhet.

DÄ kan vi erbjuda dig professionell hjÀlp. Ibland kan det vara sÄ att du vill frÀscha upp ditt hem men vet inte hur. DÄ hjÀlper vi dig att ta fram en lösning som passar dig bÄde utseendemÀssigt och funktionellt. Och allt, sjÀlvklart, till ett rimligt pris.

Bor du i Stockholm och vill renovera ditt badrum? Hitta en bra idé till ditt badrum sÄ hjÀlper vÄr byggfirma dig att fÄ ett badrum anpassat till just dina behov och önskemÄl.

Vi Àr med dig frÄn planeringsstadiet till slutförandet av renoveringen och ansvarar för hela renoveringen, sÄ du behöver aldrig slösa tid pÄ att kontakta andra hantverkare och designers.
KM Living Construction jobbar hÄrt pÄ att du ska fÄ bÀsta möjliga slutresultat och ett jobb Àr aldrig klart förrÀn du Àr nöjd.

Boka gratis offertbesök
tillbyggnad i Stockholm

FĂ„ en kostnadsfri offert

Vi satsar alltid pÄ kvalité och 100% kundnöjdhet.

För att kunna lÀmna en specificerad offert kommer vi gÀrna hem till er för att göra en noggrann bedömning pÄ plats och lÀmna rÄd pÄ hur vi kan hjÀlpa er för att uppnÄ er renoveringsdröm!
Fyll i kontaktformulÀret nedan, sÄ kontaktar vi er inom 1-2 arbetsdagar.

Kvalitet, trygghet och kundnöjdhet!
Hundratals nöjda kunder đŸ„ł

Marcus

Anlitade KM Living för renovering av ytskikt i hela huset samt badrum. Vi var mycket nöjda med arbetet som utförts. VÀldigt proffsigt bemötande under hela projektet. Rekommenderas varmt!

Adam N

KM Living Construction AB byggde om övervÄningen pÄ vÄr villa vÄren 2012. Ombyggnationen var omfattande och inkluderade helt ny planlösning, nya fönster, vÄtrum och nya golv. VÄrt intryck av KM har varit mycket bra dÄ de levererade hög kvalitet pÄ arbetet, höll tidsramar och var vÀldigt flexibla i sitt arbete. Man kÀnde verkligen att det viktigaste för dem var att vi skulle bli nöjda.

Emelie & Carl

KM Living har hjÀlpt oss med flera ombyggnationer, kök och badrum. De har alltid levt upp till vÄra förvÀntningar, bÄde tidsplan och fast pris har hÄllits. Vi Àr fantastiskt nöjda!

Linda & Fredrik

KM Living genomförde ett projekt som omfattade ombyggnad och renovering av badrum och kök. Samarbetet med KM Living har fungerat problemfritt frÄn första offert till slut. Vi blev mycket nöjda med resultatet och kommer inte att tveka över att anlita KM Living igen.

Snabba offertförfrÄgningar
med snabba svar

Vi tar hand om helheten rörmokare, elektriker, plattsÀttare, snickare, mÄlare och golvlÀggare

Boka gratis offertbesök