#Höstkampanj - Just nu har vi 25% rabatt på kakel, klinkers & badrumsmöbler Läs mer

Tillbyggnad i Stockholm

Du kanske känner för att göra förändringar i ditt hus eller din lägenhet.

Då kan vi erbjuda dig professionell hjälp. Ibland kan det vara så att du vill fräscha upp ditt hem men vet inte hur. Då hjälper vi dig att ta fram en lösning som passar dig både utseendemässigt och funktionellt. Och allt, självklart, till ett rimligt pris.

Bor du i Stockholm och vill renovera ditt badrum? Hitta en bra idé till ditt badrum så hjälper vår byggfirma dig att få ett badrum anpassat till just dina behov och önskemål.

Vi är med dig från planeringsstadiet till slutförandet av renoveringen och ansvarar för hela renoveringen, så du behöver aldrig slösa tid på att kontakta andra hantverkare och designers. KM Living Construction jobbar hårt på att du ska få bästa möjliga slutresultat och ett jobb är aldrig klart förrän du är nöjd.

Boka gratis offertbesök
tillbyggnad i Stockholm

Kvalitet, trygghet och kundnöjdhet!
Hundratals nöjda kunder 🥳

Adam N

KM Living Construction AB byggde om övervåningen på vår villa våren 2012. Ombyggnationen var omfattande och inkluderade helt ny planlösning, nya fönster, våtrum och nya golv. Vårt intryck av KM har varit mycket bra då de levererade hög kvalitet på arbetet, höll tidsramar och var väldigt flexibla i sitt arbete. Man kände verkligen att det viktigaste för dem var att vi skulle bli nöjda.

Linda & Fredrik

KM Living genomförde ett projekt som omfattade ombyggnad och renovering av badrum och kök. Samarbetet med KM Living har fungerat problemfritt från första offert till slut. Vi blev mycket nöjda med resultatet och kommer inte att tveka över att anlita KM Living igen.

Marcus

Anlitade KM Living för renovering av ytskikt i hela huset samt badrum. Vi var mycket nöjda med arbetet som utförts. Väldigt proffsigt bemötande under hela projektet. Rekommenderas varmt!

Emelie & Carl

KM Living har hjälpt oss med flera ombyggnationer, kök och badrum. De har alltid levt upp till våra förväntningar, både tidsplan och fast pris har hållits. Vi är fantastiskt nöjda!