Badrumsrenovering i Rönninge med marmor

Exklusiv badrumsrenovering hos Rami

Badrumsrenovering i Salem

Utfört: 2021

Badrumsrenovering i Rönninge, Salem hos Rami

Hur hittade du till oss på KM Living?

Jag hade tankar om att renovera mitt badrum, helt plötsligt fick jag ett brev hem om er och fick reda på att ni renoverade hemma hos min granne. Gick förbi en dag och kikade in hos grannen och såg hur fint ni hade gjort det hemma hos dom, då passade jag på att kontakta er.

Hur kom du igång med oss?

Jag började med att fylla i ett formulär för offertförfrågan på kmliving.se, några minuter senare fick jag ett samtal av en säljare och bokade tid direkt. Träffade säljaren där vi gick igenom vad jag hade för önskemål och material samt inredning, allt gick så smidigt som man kan tänka sig. Några dagar senare träffade jag projektledaren på KM Living och planerade samt ritade hur allt skulle se ut.

Hur länge tog det innan KM Living påbörjade Badrumsrenoveringen?

Som tur har jag ett extra badrum som jag hade tillgång till så jag behövde inte vänta länge, ca 4 veckor efter att vi planerade renoveringen påbörjade badrumsrenoveringen, och allt var redan beställd via KM Living, så behövde inte alls oroa mig för något.

Hur upplevde du oss på KM Living?

Jag är supernöjd! Kommer att rekommendera er vidare så fort jag vet att någon ska renovera badrum eller renovera hela lägenheten.

Badrumsrenovering i Rönninge med marmor