Inspiration renovering

Behöver du inspiration till din renovering eller är du nyfiken på resultatet? Kolla in några projekt där vi hjälpt kunder att skapa ett bättre hem.

Få en kostnadsfri offert

Vi satsar alltid på kvalité och 100% kundnöjdhet.

För att kunna lämna en specificerad offert kommer vi gärna hem till er för att göra en noggrann bedömning på plats och lämna råd på hur vi kan hjälpa er för att uppnå er badrumsdröm!
Fyll i kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi er inom 1-2 arbetsdagar.

Kvalitet, trygghet och kundnöjdhet!
Hundratals nöjda kunder 🥳

Daniel och Maria

Vi anlitade KM Living för helrenovering av vårt badrum. De har gjort ett väldigt fint jobb och var lätta att kommunicera med. Vi tycker de var mycket serviceinriktade och flexibla. Hantverkarna är kunniga och noggranna, vilket gett ett utmärkt slutresultat. Vi kan varmt rekommendera KM Living och kommer själva anlita dem igen vid behov.

Johan med Familj

Med två små barn var badrumsrenovering något vi har sett fram emot med fasa. Tack vare KM Living har dock vår renovering gått väldigt smidigt och smärtfritt. Under arbetets gång har vi haft en bra kommunikation, punktliga hantverkare och resultatet blivit bättre än vad vi vågat hoppats på. Jag rekommenderar KM Living varmt.

Oscar

Mycket nöjd, höll tiden, höll priset och var lätta att ha att göra med. Några få misstag begicks under resans gång, men rättades till direkt de upptäcktes. Kan verkligen rekommendera Mohamed och KM Living.

Britt Dahlin

KM Living Construction AB renoverade mitt 80-talsbadrum nyligen. Förtjänstfulla insatser måste jag säga. Allt sköttes perfekt, alla tider hölls, all information lämnades i god tid, de höll rent och snyggt under hela byggtiden och slutresultatet kunde inte ha blivit bättre. Jag har rekommenderat dem till min brf (som också har inspekterat jobbet och är väldigt nöjda) och till vänner och grannar som ska renovera och om jag själv behöver ytterligare hjälp kommer jag definitivt att kontakta dem igen.

Snabba offertförfrågningar
med snabba svar

Vi tar hand om helheten rörmokare, elektriker, plattsättare, snickare, målare och golvläggare

Boka gratis offertbesök