Köksrenovering i Danderyd

Vi renoverar ditt kök

Det finns många bra skäl till att göra en köksrenovering. Köket utgör hemmets hjärta och är ihop med badrummet och sovrummet, platsen vi vistas mest i hemmet. Så det är naturligt att man vill göra en renovering och få ett snyggt kök.
Samtidigt kan det bli en lönsam affär att renovera köket. Skulle du sälja din bostad längre fram så kommer intresset öka väsentligt och slutpriset därefter.

Dags för nytt kök? Vi skräddarsyr efter dina mått

Hitta en bra idé till ditt kök så hjälper vår byggfirma dig att få ett kök anpassat till dina behov och önskemål. Vi är med dig från planeringsstadiet till slutförandet av renoveringen och ansvarar för hela renoveringen, så du behöver aldrig slösa tid på att kontakta andra hantverkare och designers. KM Living Construction jobbar hårt på att du ska få bästa möjliga slutresultat och vi är inte nöjda förrän du är nöjd.

Boka gratis offertbesök
köksrenovering i Danderyd
byta köksluckor i Danderyd

Nya köksluckor efter dina befintliga stommar

Behåll skåp som är bra i köket och förnya genom att byta bara köksluckor.
Du behöver inte byta alla dina skåp för att ditt kök bli modern, istället byter du bara köksluckor så får du ett fräscht kök till ett mycket attraktivt pris.
köksluckor köksluckor köksluckor köksluckor

En köksspecialist i ditt hem

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köptvång

För att kunna lämna en specificerad offert kommer vi gärna hem till er för att göra en noggrann bedömning på plats och lämna råd på hur vi kan hjälpa er för att uppnå er köksdröm!
Fyll i kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi er inom 1-2 arbetsdagar.

Kvalitet, trygghet och kundnöjdhet!
Hundratals nöjda kunder 🥳

William

Detta är andra gången vi anlitar KM Living och har varit väldigt nöjda båda gångerna. Vi gjorde om badrum och kök. Dom kommer även alltid på utlovad tid, vilket är sällsynt i byggbranschen. Jag kan varmt rekommendera KM Living!

Magnus & Karin

Jag blev tipsad om KM Living av en vän som var väldigt nöjd med deras arbete och anlitade KM Living för installation av ett nytt kök, allt fungerade utmärkt och vi blev mycket nöjda med slutresultatet.

Anna

Vi använde oss av KM Living då vi skulle göra en totalrenovering av köket. Vi är supernöjda från start till mål. Rekommenderar dem verkligen varmt.

Jonas

Vi anlitade KM Living för renovering av vår kök. Vi är otroligt nöjda med kontakt, arbete och slutresultat. Väldigt tillmötesgående projektledare som hade koll på allt från början till slut.

Fakta Danderyd

Kommunen består av fyra kommundelar: Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. I Danderyd finns bra kommunal och kommersiell service och ett stort sjukhus.

Drygt 32 000 invånare bor i Danderyd. Kommunen är en av landets till ytan minsta med en area på cirka 28 kvadratkilometer. Djursholm och Stocksund slogs tidigt ihop och 1971 blev alla kommundelar en gemensam kommun.

Danderyds kommun är en attraktiv kommun att bo, leva och verka i. Här kombineras den moderna trädgårdsstaden med hållbar stadsmiljö.

Kommunen är trygg och säker och erbjuder goda möjligheter för hälsa och välbefinnande. Kommunen ger goda förutsättningar för ett varierat utbud av fritids- och kulturaktiviteter.

Invånare: 32 628

Yta: 26,55 km²

Vi renoverar kök i dessa områden

Snabba offertförfrågningar
med snabba svar

Vi tar hand om helheten rörmokare, elektriker, plattsättare, snickare, målare och golvläggare

Boka gratis offertbesök