KM Living Logo
  1. Hem
  2. â€ș
  3. Köksrenovering

Köksrenovering i Stockholm

Ready to Remodel Your Kitchen?

Det finns mÄnga bra skÀl till att göra en köksrenovering. Köket utgör hemmets hjÀrta och Àr ihop med badrummet och sovrummet, platsen vi vistas mest i hemmet. SÄ det Àr naturligt att man vill göra en renovering och fÄ ett snyggt kök. Samtidigt kan det bli en lönsam affÀr att renovera köket. Skulle du sÀlja din bostad lÀngre fram sÄ kommer intresset öka vÀsentligt och slutpriset dÀrefter.

KM Living Construction erbjuder dig köksrenoveringar med hög kvalitet till ett bra pris

Hitta en bra idé till ditt kök sÄ hjÀlper vÄr byggfirma dig att fÄ ett kök anpassat till dina behov och önskemÄl. Vi Àr med dig frÄn planeringsstadiet till slutförandet av renoveringen och ansvarar för hela renoveringen, sÄ du behöver aldrig slösa tid pÄ att kontakta andra hantverkare och designers. KM Living Construction jobbar hÄrt pÄ att du ska fÄ bÀsta möjliga slutresultat och vi Àr inte nöjda förrÀn du Àr nöjd.

Boka gratis offertbesök
köksrenovering i Stockholm

Nöjda kunder

William

Detta Àr andra gÄngen vi anlitar KM Living och har varit vÀldigt nöjda bÄda gÄngerna. Vi gjorde om badrum och kök. Dom kommer Àven alltid pÄ utlovad tid, vilket Àr sÀllsynt i byggbranschen. Jag kan varmt rekommendera KM Living!

Jonas

Vi anlitade KM Living för renovering av vÄr kök. Vi Àr otroligt nöjda med kontakt, arbete och slutresultat. VÀldigt tillmötesgÄende projektledare som hade koll pÄ allt frÄn början till slut.

Anna

Vi anvÀnde oss av KM Living dÄ vi skulle göra en totalrenovering av köket. Vi Àr supernöjda frÄn start till mÄl. Rekommenderar dem verkligen varmt.

Magnus & Karin

Jag blev tipsad om KM Living av en vÀn som var vÀldigt nöjd med deras arbete och anlitade KM Living för installation av ett nytt kök, allt fungerade utmÀrkt och vi blev mycket nöjda med slutresultatet.

Snabba offertförfrÄgningar
med snabba svar

Vi tar hand om helheten rörmokare, elektriker, plattsÀttare, snickare, mÄlare och golvlÀggare

Boka gratis offertbesök