MÄttbestÀlld Garderob i Stockholm

Hos KM Living fĂ„r du förvaringslösningar som matchar dina behov och din bostad perfekt – alla garderober och skjutdörrar tillverkas efter dina mĂ„tt för att utnyttja utrymmet i ditt hem optimalt.

Det finns mÄnga fördelar med att bestÀlla mÄttbestÀlld och skrÀddarsydd garderob.
Att bygga en mÄttbestÀlld garderob Àr ett mycket bra sÀtt att utnyttja utrymmen dÀr det Àr svÄrt att fÄ in garderober i standardstorlekar. Dessutom blir det snyggt med mÄttbestÀlld garderob oavsett om man vill ha förvaring i en klassik eller modernare stil.

Vi mÄttbestÀller din garderob enligt konstens alla regler

Vi följer alltid de uppsatta regler och riktlinjer som gÀller i Sverige nÀr vi mÄttbestÀller en garderob eller genomför nÄgot annat bygg- eller renoveringsprojekt. Vi satsar mycket pÄ kvalitet och anvÀnder alltid rÀtt material och rÀtt konstruktioner. All vÄra hantverkare Àr yrkesspecialister och har stor erfarenhet av branschen.

Boka gratis offertbesök
Garderob i Stockholm
Garderob i Stockholm

Stora fördelar med att mÄttbestÀllda garderob

En mÄttbestÀlld garderob Àr en lÄngsiktig lösning, som hÄller lÀnge och dessutom höjer vÀrdet pÄ lÀgenheten eller huset till ett bra pris dessutom.

Vi lyssnar pÄ dina önskemÄl

Vi lyssnar alltid noga pÄ kundens krav och önskemÄl innan vi pÄbörjar. Vi kan rita och mÀta allt sjÀlva. Vill du ha extra stÀnger för kavajer och klÀnningar eller ett extra utrymme för byxhÀngare? Med en skrÀddarskydd garderob gÄr det att anpassa utrymmet för de flesta olika syften.

Boka gratis offertbesök
Garderob i Stockholm

Vi hjÀlper dig att designa din garderob

Vi satsar alltid pÄ kvalité och 100% kundnöjdhet.

För att kunna lÀmna en specificerad offert kommer vi gÀrna hem till er för att göra en noggrann bedömning pÄ plats och lÀmna rÄd pÄ hur vi kan hjÀlpa er för att uppnÄ er garderobsdröm!
Fyll i kontaktformulÀret nedan, sÄ kontaktar vi er inom 1-2 arbetsdagar.

Kvalitet, trygghet och kundnöjdhet!
Hundratals nöjda kunder đŸ„ł

William

Detta Àr andra gÄngen vi anlitar KM Living och har varit vÀldigt nöjda bÄda gÄngerna. Vi gjorde om badrum och kök. Dom kommer Àven alltid pÄ utlovad tid, vilket Àr sÀllsynt i byggbranschen. Jag kan varmt rekommendera KM Living!

Magnus & Karin

Jag blev tipsad om KM Living av en vÀn som var vÀldigt nöjd med deras arbete och anlitade KM Living för installation av ett nytt kök, allt fungerade utmÀrkt och vi blev mycket nöjda med slutresultatet.

Anna

Vi anvÀnde oss av KM Living dÄ vi skulle göra en totalrenovering av köket. Vi Àr supernöjda frÄn start till mÄl. Rekommenderar dem verkligen varmt.

Jonas

Vi anlitade KM Living för renovering av vÄr kök. Vi Àr otroligt nöjda med kontakt, arbete och slutresultat. VÀldigt tillmötesgÄende projektledare som hade koll pÄ allt frÄn början till slut.

Snabba offertförfrÄgningar
med snabba svar

Vi tar hand om helheten rörmokare, elektriker, plattsÀttare, snickare, mÄlare och golvlÀggare

Boka gratis offertbesök