KM Living Logo
 1. Hem
 2. â€ș
 3. Badrumsrenovering

Din specialist på badrumsrenovering i Stockholm

Vi Àr specialister pÄ badrumsrenovering och det Àr den typ av renovering vi mest utför. Efter att ha utfört hundratals badrumsrenoveringar i Stockholm sÄ har vi kunskapen och skickligheten du Àr ute efter.

Vi har behörighet frÄn ByggkeramikrÄdet (BKR) att utföra tÀtskiktsarbeten i vÄtutrymmen. Dessutom Àr vi medlemmar i PER och ansvarsförsÀkrade fullt ut via If. Allt detta bidrar till en trygghetsfaktor för dig som vÀljer vÄr byggfirma som leverantör.

Badrummet Àr ihop med köket och sovrummet platsen vi vistas mest i hemmet, sÄ det Àr klart att man vill ha ett snyggt badrum. Samtidigt kan det bli en riktigt lönsam affÀr att renovera badrummet. Skulle du sÀlja din bostad lÀngre fram sÄ kommer intresset öka vÀsentligt bland köparna och slutpriset dÀrefter.

Bor du i Stockholm och vill renovera ditt badrum? Hitta en bra idé till ditt badrum sÄ hjÀlper vÄr byggfirma dig att fÄ ett badrum anpassat till just dina behov och önskemÄl.

Vi Àr med dig frÄn planeringsstadiet till slutförandet av renoveringen och ansvarar för hela renoveringen, sÄ du behöver aldrig slösa tid pÄ att kontakta andra hantverkare och designers. KM Living Construction jobbar hÄrt pÄ att du ska fÄ bÀsta möjliga slutresultat och ett jobb Àr aldrig klart förrÀn du Àr nöjd.

Boka gratis offertbesök
badrumsrenovering i Stockholm
badrumsrenovering i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Pris exempel pÄ 4 kvm badrumsrenovering

Arbete

 • Rivning – 22 h
 • Förberedande arbete EL & VVS – 52 h
 • Återuppbyggnad – 32 h
 • Flytspackling, tĂ€tskikt & plattsĂ€ttning – 44 h
 • Montering – 28 h
 • MĂ„lning – 22 h

Total ungefÀr 200 arbetstimmar som förbrukas i en badrumsrenovering

Summering

 • Arbete – 200h*600kr/timme = 120 000 kr
 • Material – 28 000 kr
 • Sophantering – 3000 kr
 • Transport – 3000 kr
 • Summa – 154 000 kr

ROT-avdrag

RÀkna bort 30% av arbetskostnad om du Àr berÀttigad för ROT-avdrag

 • ROT-avdrag - 35 000 kr
 • Total kostnad badrumsrenovering efter ROT-avdrag - 118 000 kr

Hur lÄng tid tar en badrumsrenovering att genomföra?

En badrumsrenovering pÄ 4 kvm tar cirka 200 timmar. PÄ grund av utrymmes begrÀnsningar kan ofta bara en person arbeta Ät gÄngen, vilket innebÀr att rivare, elektriker, rörmokare, snickare, tegelplattor och mÄlare behöver arbeta i omgÄngar.

RÀkna dÀrför cirka fyra veckor för att renovera ett badrum pÄ 4kvm.

Boka gratis offertbesök

Badrumsrenovering steg för steg

Planera din badrumsrenovering med dessa fem steg

 1. StÀll in en budget

  Att renovera ett badrum kan vara ett dyrt projekt, dÀrför bör du ange en budget för hur mycket du Àr villig att spendera. Excel-spreadsheet Àr bra för att hÄlla koll pÄ budgeten.

 2. Leta upp inspiration för ditt badrum pÄ nÀtet eller i tidskrifter

  Titta igenom Hem & TrÀdgÄrd tidningar eller webbplatser som Pinterest och Houzz för att se trender och stilar du kan anvÀnda.

  Vi rekommenderar att du sparar bilder du vill visa dem till din entreprenör.

 3. AnstÀll en entreprenör

  Innan du gÄr med en entreprenör, rekommenderar vi att du kontaktar flera byggfirmor i ditt omrÄde och jÀmför den mest kostnadseffektiva offerten.

 4. SÀtt Ät sidan minst 4-5 veckor för en fullstÀndig renovering

  Det tar ungefÀr 4 veckor att renovera ett 4kvm-badrum, dÀrför bör du göra en plan, till exempel anvÀnda ett annat badrum i ditt hem.

 5. BestÀll produkter tidigt

  Det Àr viktigt att du bestÀller produkterna ungefÀr en mÄnad innan du börjar renovera ditt badrum eftersom de flesta butiker inte har exakt vad du behöver i lager och kommer att behöva bestÀlla det.

 6. Kom igÄng

  Badrumsrenoveringen kan starta nÀr alla tidigare steg har slutförts.

Boka gratis offertbesök
badrumsrenovering i Stockholm

Nöjda kunder

Johan med Familj

Med tvÄ smÄ barn var badrumsrenovering nÄgot vi har sett fram emot med fasa. Tack vare KM Living har dock vÄr renovering gÄtt vÀldigt smidigt och smÀrtfritt. Under arbetets gÄng har vi haft en bra kommunikation, punktliga hantverkare och resultatet blivit bÀttre Àn vad vi vÄgat hoppats pÄ. Jag rekommenderar KM Living varmt.

Daniel och Maria

Vi anlitade KM Living för helrenovering av vÄrt badrum. De har gjort ett vÀldigt fint jobb och var lÀtta att kommunicera med. Vi tycker de var mycket serviceinriktade och flexibla. Hantverkarna Àr kunniga och noggranna, vilket gett ett utmÀrkt slutresultat. Vi kan varmt rekommendera KM Living och kommer sjÀlva anlita dem igen vid behov.

Britt Dahlin

KM Living Construction AB renoverade mitt 80-talsbadrum nyligen. FörtjÀnstfulla insatser mÄste jag sÀga. Allt sköttes perfekt, alla tider hölls, all information lÀmnades i god tid, de höll rent och snyggt under hela byggtiden och slutresultatet kunde inte ha blivit bÀttre. Jag har rekommenderat dem till min brf (som ocksÄ har inspekterat jobbet och Àr vÀldigt nöjda) och till vÀnner och grannar som ska renovera och om jag sjÀlv behöver ytterligare hjÀlp kommer jag definitivt att kontakta dem igen.

Oscar

Mycket nöjd, höll tiden, höll priset och var lÀtta att ha att göra med. NÄgra fÄ misstag begicks under resans gÄng, men rÀttades till direkt de upptÀcktes. Kan verkligen rekommendera Mohamed och KM Living.

Snabba offertförfrÄgningar
med snabba svar

Vi tar hand om helheten rörmokare, elektriker, plattsÀttare, snickare, mÄlare och golvlÀggare

Boka gratis offertbesök