Din specialist på badrumsrenovering i Stockholm

Vi Àr specialister pÄ badrumsrenovering och det Àr den typ av renovering vi mest utför. Efter att ha utfört hundratals badrumsrenoveringar i Stockholm sÄ har vi kunskapen och skickligheten du Àr ute efter.

Vi har behörighet frÄn ByggkeramikrÄdet (BKR) att utföra tÀtskiktsarbeten i vÄtutrymmen. Dessutom Àr vi medlemmar i PER och ansvarsförsÀkrade fullt ut via If. Allt detta bidrar till en trygghetsfaktor för dig som vÀljer vÄr byggfirma som leverantör.
Badrummet Àr ihop med köket och sovrummet platsen vi vistas mest i hemmet, sÄ det Àr klart att man vill ha ett snyggt badrum. Samtidigt kan det bli en riktigt lönsam affÀr att renovera badrummet. Skulle du sÀlja din bostad lÀngre fram sÄ kommer intresset öka vÀsentligt bland köparna och slutpriset dÀrefter.

badrumsrennovering i stockholm cover

Renovera badrum i Stockholm med KM Living

Bor du i Stockholm och vill renovera ditt badrum? Hitta en bra idé till ditt badrum sÄ hjÀlper vÄr byggfirma dig att fÄ ett badrum anpassat till just dina behov och önskemÄl.

Vi Àr med dig frÄn planeringsstadiet till slutförandet av renoveringen och ansvarar för hela renoveringen, sÄ du behöver aldrig slösa tid pÄ att kontakta andra hantverkare och designers. KM Living Construction jobbar hÄrt pÄ att du ska fÄ bÀsta möjliga slutresultat och ett jobb Àr aldrig klart förrÀn du Àr nöjd.

Boka gratis offertbesök
badrumsrenovering i Stockholm
badrumsrenovering i Stockholm

Renovera badrum tid

Hur lÄng tid tar det att renovera ett badrum?

En badrumsrenovering pÄ 4 kvm tar cirka 200 timmar. PÄ grund av utrymmes begrÀnsningar kan ofta bara en person arbeta Ät gÄngen, vilket innebÀr att rivare, elektriker, rörmokare, snickare, tegelplattor och mÄlare behöver arbeta i omgÄngar.

RÀkna dÀrför cirka tre veckor för att renovera ett badrum pÄ 4kvm.

Arbete

 • Rivning
 • Förberedande arbete EL & VVS
 • Återuppbyggnad
 • Flytspackling, tĂ€tskikt & plattsĂ€ttning
 • Montering
 • MĂ„lning
Boka gratis offertbesök

Renovera badrum i Stockholm steg för steg

Att renovera badrum i Stockholm eller ett annat rum Àr inte alltid det enklaste att göra. DÀrför har vi samlat in lite information efter mÄnga Ärs erfarenhet pÄ hur du ska kunna pÄbörja en renovering pÄ det smidigaste och ett lönsamt sÀtt.

 1. Kontakta ett byggföretag med vÄtrumsintyg!

  För din sÀkerhet Àr det alltid bra att du kontaktar och anlitar ett behörig byggföretag i Stockholm. Ett behörig byggföretag har mycket mer koll pÄ vÄtrum och regler Àn icke behöriga byggföretag i Stockholm.
  Om du funderar pÄ att renovera ditt badrum och vill att det ska renoveras pÄ ett fackmannamÀssigt sÀtt sÄ mÄste du anlita en behörig byggföretag i Stockholm. Leta alltid efter dessa mÀrken och se till att företaget har dessa behörigheter.

 2. BestÀll en tid med en personlig projektledare

  NÀr du kÀnner att det Àr dags att renovera kontaktar du oss och bestÀller en kostnadsfri planering och offertförslag. En av vÄra personliga projektledare kommer hem till er och planerar pÄ hur ni önskar att göra och hur dags ni vill sÀtta igÄng renoveringen. Tillsammans med projektledaren gÄr ni igenom allt frÄn material, inredning, kakel, klinkers och arbete till kostnad och tid. I slutet av planeringen fÄr du ett fast pris.

 3. BestÀll material i god tid

  NÀr du och projektledaren kommit överens om tid och kostnad för renovering i Stockholm sÄ kan du börja bestÀlla material och inredning i god tid.
  Vi pÄ KM Living har gjort nu Àven enklare. Nu kan du bestÀlla allt genom oss med grymma rabatter sÄ slipper du ansvara för materialet och slippa tanken om nÀr och hur du ska fÄ hem alltihop. Du kan enkelt bestÀlla allt du önskar direkt genom din personliga projektledare. KM Living ansvarar dÄ för materialet och tiden enligt överenskommelse.

 4. Projektstart för badrumsrenovering

  Dagen innan projektstart kommer en av hantverkarnas arbetsledare för ett snabbmöte med er. DÀr gÄr ni igenom vad som kommer hÀnda steg för steg och presenterar en genomgÄng pÄ arbetet.
  Det kan det vara bra att arbetsledaren fÄr ett tel.nr till nÄgon pÄ din BRF (bostadsrÀttsförening) ifall det skulle behövas för EL och vatten (gÀller för bostadsrÀttsÀgare).

 5. GolvtÀckning och rivning!

  DÄ var det dags för första slaget! Innan vi pÄbörjar ett arbete sÄ ser vi till att golvet Àr tÀckt och att allt som behöver skyddas eller flyttas Àr klart.
  Badrumsrenoveringen sÀtts igÄng med att vi river ut all det gamla och bortforslar det. Eventuellt kommer bilning att ske ifall ni vÀljer att flytta brunn eller liknande. All jobb kommer redan vara planerad med er sÄ ni slipper tÀnka pÄ nÄgot!

 6. Golvbrunn och avloppet

  För din sÀkerhet sÄ byter vi alltid ut den gamla golvbrunnen. Avloppet dras enligt planritning. VÄra hantverkare och rörmokare i Stockholm har mÄng Ärs erfarenhet av arbetet och utför ett proffsigt jobb sÄ att allt blir klart pÄ ett fackmannamÀssigt sÀtt och godkÀnns enligt inspektörens protokoll.

 7. Vatten och EL-dragning

  Efter att konstruktionsplywood och vÄtrumsskivorna Àr monterade och golvet Àr fÀrdig drar vi elledningen och vattenrören som du och projektledaren ritat. Oftast anvÀnds pexrör vilket Àr vÀldigt tÄliga nÀr vi utför dold rördragning. All el och belysning utförs av certifierade elektriker i Stockholm med skyddskÄsor sÄ att brandsÀkerhetskaven uppfylls.

 8. TÀtskikt - golv, vÀggar och tak

  Oftast brukar vÄra kunder vilja ha golvvÀrme i badrummet, dÀrefter flytspacklar vi golvet och placeras tÀtskiktet. Kvalitetsdokument fÄr du nÀr badrummet Àr fÀrdigt renoverat som visar att jobbet Àr utfört av behörig byggfirma i Stockholm.

 9. Kakel och klinkers plattsÀttning

  Nu börjar det roliga! I god tid mÄste du och din personliga projektledare kommit överens och kakel, klinker samt fogfÀrg som ska plattsÀttas.
  VÄra plattsÀttare i Stockholm Àr ett team som utför ett jobb med toppkvalitet.

 10. Installation och montering av badrum

  Efter all kakel och klinker Ă€r pĂ„ plats blir det dags för det bĂ€sta med allt av renoveringen,precis! BADRUMSMÖBLER. Det Ă€r bra att allt finns pĂ„ plats sĂ„ jobbet utförs effektivt. All inredning monteras samt vatten och el kopplas. NĂ€r du bestĂ€ller vĂ„ra produkter fĂ„r du alltid garanti pĂ„ materialet samt arbetet ifall nĂ„got ovanligt skulle hĂ€nda.

 11. Avsyning möte

  De absolut sista stegen Àr att projektledaren gÄr igenom allt tillsammans med dig och ser till att allt fungerar som det ska samt att hela jobbet Àr utfört enligt önskemÄl.
  Kvalitetsdokument som visar att jobbet Àr utfört enligt branschregler fÄr du av projektledaren innan vi lÀmnar och tackar för oss. Lycka till med tid badrumsrenovering i Stockholm önskar vi dig pÄ KM Living.

Vanliga frÄgor

Har KM Living behörighet för vÄtrum?

Ja! Vi pÄ KM Living tycker att det Àr viktigt med kvalitet pÄ arbetet.

Vi strÀvar alltid efter att vara behöriga och kompetenta med de senaste uppdateringarna nÀr det gÀller behörigheter och certifikationer.

Vem bestÀller materialet?

Du bestÀmmer vilket material du vill ha för renoveringen.

Det Àr kundens ansvar att se till att materialet finns pÄ plats för att pÄbörja renoveringen. Om kunden bestÀller KM Livings egna produkter sÄ Àr det vi som ansvarar för materialet samt att arbetet pÄbörjas enligt överenskommelse.

Har ni Showroom?

Ja! VÄrt showroom finns pÄ KuskvÀgen 8, 19162 Sollentuna.

Vi har en utstÀllning av Kök, Garderober, Golv samt bÀnkskivor med topp kvalitet! VÀlkommen in till oss pÄ KM Living.

Varför vÀlja KM Living?

KM Living Àr ett byggföretag som deltagit i smÄ och stora byggprojekt runt om i Sverige sen början av 2008.

VÄra kunder vÀljer och rekommenderar oss för vÄrt kvalitet pÄ arbetet samt tryggheten vi erbjuder dom.

Har ni garanti pÄ arbetet?

SjÀlvklart har vi garanti! KM Living har alltid 2 Ärs garanti enligt svensk standard och 10 Ärs garanti för tÀtskikt.

Hur lÄng tid tar det till att KM Living startar renoveringen?

Oftast brukar vi pÄbörja renoveringen efter kundens önskemÄl.

MÄste man byta ut brunnen nÀr man renoverar badrum?

Enligt regelverket sÄ mÄste brunnar som Àr byggda innan 1992 bytas ut.

För din sÀkerhet sÄ byter vi alltid ut brunnen i badrummet sÄ att du fÄr ut det bÀsta kvaliteten av badrumsrenoveringen vi utför.

FĂ„ en kostnadsfri offert

Vi satsar alltid pÄ kvalité och 100% kundnöjdhet.

För att kunna lÀmna en specificerad offert kommer vi gÀrna hem till er för att göra en noggrann bedömning pÄ plats och lÀmna rÄd pÄ hur vi kan hjÀlpa er för att uppnÄ er badrumsdröm!
Fyll i kontaktformulÀret nedan, sÄ kontaktar vi er inom 1-2 arbetsdagar.

Kvalitet, trygghet och kundnöjdhet!
Hundratals nöjda kunder đŸ„ł

Daniel och Maria

Vi anlitade KM Living för helrenovering av vÄrt badrum. De har gjort ett vÀldigt fint jobb och var lÀtta att kommunicera med. Vi tycker de var mycket serviceinriktade och flexibla. Hantverkarna Àr kunniga och noggranna, vilket gett ett utmÀrkt slutresultat. Vi kan varmt rekommendera KM Living och kommer sjÀlva anlita dem igen vid behov.

Johan med Familj

Med tvÄ smÄ barn var badrumsrenovering nÄgot vi har sett fram emot med fasa. Tack vare KM Living har dock vÄr renovering gÄtt vÀldigt smidigt och smÀrtfritt. Under arbetets gÄng har vi haft en bra kommunikation, punktliga hantverkare och resultatet blivit bÀttre Àn vad vi vÄgat hoppats pÄ. Jag rekommenderar KM Living varmt.

Oscar

Mycket nöjd, höll tiden, höll priset och var lÀtta att ha att göra med. NÄgra fÄ misstag begicks under resans gÄng, men rÀttades till direkt de upptÀcktes. Kan verkligen rekommendera Mohamed och KM Living.

Britt Dahlin

KM Living Construction AB renoverade mitt 80-talsbadrum nyligen. FörtjÀnstfulla insatser mÄste jag sÀga. Allt sköttes perfekt, alla tider hölls, all information lÀmnades i god tid, de höll rent och snyggt under hela byggtiden och slutresultatet kunde inte ha blivit bÀttre. Jag har rekommenderat dem till min brf (som ocksÄ har inspekterat jobbet och Àr vÀldigt nöjda) och till vÀnner och grannar som ska renovera och om jag sjÀlv behöver ytterligare hjÀlp kommer jag definitivt att kontakta dem igen.

HĂ€r renoverar vi badrum

Snabba offertförfrÄgningar
med snabba svar

Vi tar hand om helheten rörmokare, elektriker, plattsÀttare, snickare, mÄlare och golvlÀggare

Boka gratis offertbesök